Парламентът беше закрит. Надявам се, че президентът Румен Радев не

...
Парламентът беше закрит. Надявам се, че президентът Румен Радев не
Коментари Харесай

Борисов: По 19 млн. на ден струваше това шоу в парламента - добре е, че го закриха

" Парламентът беше закрит. Надявам се, че президентът Румен Радев не е удовлетворен с продукта, който създаваше една година. Предполагам, че не е удовлетворен от този артикул. Надявам се да го е схванал, в случай че не е - още по-лошо. Закупихме като страна лични машини, ваксинирахме 80 хиляди души, участващи в изборния развой. По 19 млн. дневно коства това шоу в Народното събрание. Добре, че го закриха, тъй като щяхме да банкрутираме. Още 100 млн. ще отидат за предварителните избори, още толкоз и за президентските избори тази година ". Това разяснява министър председателят в оставка Бойко Борисов след края на срещата на върха в Порто, която се организира онлайн.

България ще е една от първите в Европейски Съюз при стартирането на европейски цифров зелен документ от юни, разгласи министър председателят в оставка.

Вече са осъществени първите проби за български зелен цифров документ дружно с няколко страни в Европейски Съюз. Швеция е удостоверила, че са разчели и валидирали данните от българския пример, изясни Бойко Борисов.

" Преди 4 година нашето държавно управление сложи образованието преди всичко. Освен възнагражденията на учителите, поставихме дигиателното развиване като приоритет. Затова в границите на седмица предходната година успяхме да превключим на онлайн образование. Благодаря на министъра на образованието и на учителите за техния принос ", уточни Борисов.

" Не единствено възрастните и пенсионерите са във фокуса на Европейски Съюз, в този момент са и децата. Вкарахме 50 хиляди деца, които в никакъв случай не бяха влизали в класни стаи, да се образоват ", заключи министър-председателят в оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР