Парламентарното заседание днес започна в 10 часа, но още от

...
Парламентарното заседание днес започна в 10 часа, но още от
Коментари Харесай

В търсене на изход: Две политически сили все още не са предлагали председател на НС


Парламентарното съвещание през днешния ден стартира в 10 часа, само че още от 9 часа започнаха срещите сред парламентарните групи.

След следващия неуспех в избора на ръководител се организира съвет сред водачите на парламентарните групи, като е допустимо да се стигне до кандидатури от Демократична България и „ “ на, защото до този миг единствено те не се издигали свои представители.

„ Разбира се че съм оптимист хората чакат. Дано разсъдъка надделее над ината. Идва тежка зима и няма бюджет. Депутатите може да са горе долу добре само че фактурата е на гърба на българина “, уточни преди началото на съвещанието.

Някои партии влизаха в диалозите с съответни настройки.

„ Направихме много диалогични стъпки. Предишния ден отдръпнахме нашия претендент, подкрепихме претендента на нашия някогашен съдружен сътрудник. Виждате, че сме пристигнали да свършим работа, изясни, съпредседател на „ “.

„ Което в действителност е най-логичното, е да се тръгне в другата посока и да си отговорим на въпроса какво държавното управление е допустимо, какво ръководство, при какви условия, по какви параметри и към този момент в такава формула да бъде излъчен и ръководител “, разяснява, съпредседател на „ “.

Всички бяха безапелационни в едно - в случай че този блокаж продължи, бюджетът е в риск, а зимата се обрисува тежка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР