Парламентарният таран на ИТН Тошко Йорданов получи наказание на днешното

...
Парламентарният таран на ИТН Тошко Йорданов получи наказание на днешното
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отнесе наказание заради Кирил Петков

Парламентарният таран на Има Такъв Народ Тошко Йорданов получи наказване на днешното пленарно съвещание. Той отнесе " забележка " поради обиди към Кирил Петков от трибуната в Народното събрание.

По време на дебата за избор на подуправител на Здравната каса Тошко Йорданов напомни, че Кирил Петков бе дал декларация, че е само български жител, с цел да стане министър, а в следствие се бе оказало, че към момента не е освободен от канадското си поданство. 

" Нали правихте правосъдна промяна, сътрудници златни, прелестни, дребни? Какво не ви харесва в този момент в правосъдната промяна? Какво не ви харесва в този момент в този прокурор? Нали махнахте предходния и оставихте този, това ли ви е правосъдната промяна? ", иронично се обърна Тошко Йорданов към някогашните си съдружни сътрудници от Политическа партия и Демократична България.

Междувременно от първия ред се чу как Кирил Петков му подвиква: " Кой е дребен? ".

" Да кажа единствено какво чух долу от първия ред. Кирил Петков, който е функционалност на татко си, зададе въпроса " Кой е дребен? ", очевидно визирайки растежа ми от 1,70 см. Ако аз съм 1,60, това, което смятате за ваше, е несъмнено 10 сантиметра ", сподели Йорданов.

Междувременно Петков стана, мина около него и му направи дълбокосмислен знак, който наподобяваше проявление на разлика в растежа им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР