Парламентарните сили в 46-ото Народно събрание проведоха техническа среща, за

...
Парламентарните сили в 46-ото Народно събрание проведоха техническа среща, за
Коментари Харесай

Първа среща на депутатите от 46-ото НС преди старта на парламента |

Парламентарните сили в 46-ото Народно заседание организираха техническа среща, с цел да обсъдят дневния ред на идното първо пленарно съвещание.

Президентът Румен Радев привиква Народното събрание на 21 юли, сряда.

Участници на срещата обявиха, че са били разпределени местата в залата, както и са били разисквани процедурите по номиниране на ръководител и зам.-председатели на Народно събрание, без да се разискват съответни имена.

Коалициите „ Демократична България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ показват подготвеност за договаряния за опциите за сформиране на държавно управление с „ ИТН “.

След срещата водачът на ИМВ Мая Манолова съобщи във Facebook профила си:

" Очакваме Има Такъв Народ да показват предлагането си за кабинет. Нашите цели остават непроменени: по-високи приходи, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за елементарните хора и бизнеса.
Ние бихме подкрепили Ива Митева за ръководител на Народното събрание, а нашето предложение за зам.-председател ще бъде Таня Дончева. "

Очаква се на следващия ден всяка от парламентарните групи да проведат съвещание, на което да дефинират партийните кандидатури за началник и зам.-шеф на Народното събрание.

На срещата от ГЕРБ още веднъж са предложили пленарните съвещания да се организират в ремонтираната постройка на някогашния Партиен дом, само че са останали сами в настояването си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР