Парламентарните групи не се нуждачят от модератори, а от диалог.

...
Парламентарните групи не се нуждачят от модератори, а от диалог.
Коментари Харесай

Румен Петков: Парламентарните групи не се нуждаят от модератори, а от диалог

Парламентарните групи не се нуждачят от модератори, а от разговор. Такава позиция изрази водачът на АБВ Румен Петков, оповестяват от пресцентъра на партията.

Председателят на АБВ направи коментар във връзка идната среща на коалиция " Български напредък " с контактната група, водена от Росен Плевнелиев и Соломон Паси. По думите му сходни контактни групи не могат да бъдат потребни, поради граничещата с злополука обстановка в страната. Като образец той уточни обстановката с избора на ръководител на Народното събрание.

Контактни групи не могат да бъдат потребни в определяне на естествен диалог сред парламентарните групи в изискванията на конфронтация и възприятие на непоносимост, уточни Петков.

Според водачът на АБВ  в контактната група са обида за българската нация. " Няма по какъв начин човек, който е споделил " майната му на православието ", да бъде модератор сред който и да е. Това е отношение сред нашите обичаи, история и конституция, към нас, като хора. Същият човек е създател и на концепцията " да скопим българския лъв " под егидата на.. " давай да влизаме в еврозоната.. ". Другата одиозна фигура няма и да разясня, въпреки всичко е бил президент на страната. Защо Борисов предложи тези двамата, това е негова оценка ", сподели още Петков.
 Плевнелиев и Паси чакат депутатите да си изберат началник
Плевнелиев и Паси чакат депутатите да си изберат началник

Контактните лица отсрочват плануваните на този стадий срещи с партиите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР