Парламентарната република е в опасност, имаме пълзяща и овладяваща държавата

...
Парламентарната република е в опасност, имаме пълзяща и овладяваща държавата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Парламентарната република е в опасност!

Парламентарната република е в заплаха, имаме пълзяща и овладяваща страната еднолична власт, която се движи по ръба на Конституцията. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание в първия ден от новия политически сезон на Народното събрание. И прикани с разсъдък, " само че без подмолни сделки, а намерено да се опитаме да сложим завършек на политическата неустойчивост. "

Нинова открои шест целта за които Българска социалистическа партия ще постави " доста старания ". Първо, " да подсигуряваме политическа непоклатимост посредством сформиране на постоянно държавно управление. Очевидно всички гледаме към третия мандат и там е последният късмет за това, бихме го нарекли " мандат на разсъдъка ". Стига страсти! ", настоя тя.

После повтори и значимите за Българска социалистическа партия политики: образованието, науката и културата, опазването на здравето, обществената политика, която да е ангажирана с инфлация, цени, беднотия и с акцент върху младежите. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР