Парламентарната криза и предстоящите избори за Народно събрание активизираха отново

...
Парламентарната криза и предстоящите избори за Народно събрание активизираха отново
Коментари Харесай

Скандален генерал отрича евроатлантизма, обслужва руски интереси, тласка страната към хаос

Парламентарната рецесия и идните избори за Народно заседание активизираха още веднъж маргинални кандидати за политици, които с антинатовска и антиевропейска реторики са се устремили да обслужат ползите на Кремъл и Путин у нас. Отново като любимец на отрицанието се изявява скандалният и спорен военачалник от запаса Димитър Шивиков. Въпреки протестната му интензивност през последните две години и опитите да се показа като родолюбец и патриот, Шивиков не получи доверието на гласоподавателите.
Вчера той е разгласил на страницата си във фейсбук коментар, с който отхвърля демокрацията и жигосва всички предатели, соросоиди, евроатлантизма и така нататък Шивиков прибягва до крайни апели, настоявайки за овакантяване на НАТО, както и да бъдат изгоним от България непознатите, най-много американски фондации, които са туморни образования. Популизмът на въпросния военачалник граничи с примитивизъм и наивизъм. Той не дава своя рецепта, на кого България би трябвало да разчита в защитата, стопанската система, обществената сфера, обслужвайки по този метод подлите съветски ползи на Балканите.
Ето и цялостния текст на политическата му поръчка:

„ Сега е времето да освободим Отечеството от предателите, соросоиди, които ни вкараха в третата национална злополука. Евроатлантизмът значи ниски приходи, мизерни пенсии, неработеща стопанска система, плячкосване на националното благосъстояние и запаси, демографска злополука, ниско равнище на опазване на здравето, превърнато в долнопробна търговия, обучение и образование в обезродяване и лишаване на национално възприятие за достолепие и горделивост. НАТО значи слаба и зле въоръжена войска, в пъти по-скъпи самолети и военно снаряжение, макар че сме членове на един и същи нападателен съюз, гратис потребление на инфраструктура, неуважение на народен суверенитет. Всичко това не кореспондира с националния ни интерес. След 8 месеца неспособно, продажно ръководство на мафиотската формация имаме безвластие, тотална икономическа и политическа рецесия, цената за която ще заплаща народът - липса на енергийни запаси, нови 10 милиарда дълг, невиждано високи цени на електрическата енергия. Това е днешна България след 33 години на псевдо народна власт. На идните избори би трябвало да сложим завършек на това мракобесие, да изгоним от България непознатите, най-много американски фондации, които са туморни образования. На изборите ще участваме под формата на национално родолюбиво и напълно фокусирано към Родината и благочестивия ни народ придвижване. Ние заявяваме още от в този момент, че сме за цялостното възобновяване на политическите, икономическите, културни, духовни и всестранни връзки с братска Русия. България е суверенна страна и решенията ще се взимат в София, а не във Вашингтон или Брюксел. Стига приказки, пристъпваме към каузи! “

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР