Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред ще изслуша

...
Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред ще изслуша
Коментари Харесай

Цветанов покани Цацаров и Радев да обяснят как ще спрат престъпленията до юли

Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред ще изслуша управлението на Министерство на вътрешните работи, основния прокурор и градския прокурор на София. Това се схваща от дневния ред на комисия, качен на уеб страницата на Народното събрание.

В него се споделя, че във връзка със събитията през последните дни ръководителят на комисията привиква изключително съвещание с една точка - даване на информация за подхванатите ограничения за противопоставяне на престъпността и застраховане на сигурността по време на българското европредседателство, която стартира публично през днешния ден и е до края на юни.

" За присъединяване в съвещанието на Комисията са поканени политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи,
Главният прокурор на Република България и Градският прокурор на София ", се вижда още от уеб страницата на Народното събрание.

В началото на седмицата бе погубен предприемачът Петър Христов - притежател на компанията за млечни артикули " Лактима ", който е апетитен за непосредствен до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това стана към 10 ч сутринта в столичния квартал " Манастирски ливади ". Извършителят към момента се търси като полицията ревизира разнообразни версии за убийството - от свързани с бизнеса му през претекстове от персоналния му живот до оказваното от него подпомагане на полицията за откриване на закононарушения.

Кой беше Петър Христов четете тук.

В новогодишната нощ бе осъществено и шесторно ликвидиране в Нови Искър. Което бе последвано от самоубийството на единствения упрекнат. Повече за останалите без отговори въпроси и обясненията на проверяващите по случая четете тук и тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР