Парламентарната група на Възраждане предлага Бойко Атанасов за председател на

...
Парламентарната група на Възраждане предлага Бойко Атанасов за председател на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Предлагаме Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ

Парламентарната група на " Възраждане " предлага Бойко Атанасов за ръководител на КПКОНПИ. Това разгласи водачът на партията Костадин Костадинов на конференция в Народното събрание, написа. 

По думите му от няколко месеца насам един от най-важните органи за действието на страната - КПКОНПИ стои без ръководител. Трябваше тази процедура да е от дълго време задействана. Направихме наши правила, предложихме ги, само че не бяха позволени за разглеждане в комисия с извънредно измислени причини ", уточни Костадинов.

Той обоснова номинацията на Бойко Атанасов, като човек, който през годините е потвърдил, че не прави взаимни отстъпки, има хъс, геройство и кураж да смачка гръбнака на корупцията. Костадинов е сигурен, че Атанасов ще продължи да работи по този начин, а партията ще му дава персонален образец.

Самият Бойко Атанасов изясни, че причина да одобри номинацията е, че към него не са били поставяни никакви условия. В предишното не е било по този начин, добави той.

На което обаче Костадин Костадинов добави - от " Възраждане " имат едно изискване - Атанасов да проверява най-много тъкмо тяхната партия, защото с възхода й може да се появят и политически кариеристи, които да вършат схеми.

Бойко Атанасов е уверен, че нищо не се прави в битката с корупцията по високите етажи. " Едва оня ден се заприказва по тематиката в Народното събрание ", сподели той, като изясни, че това е станало и едвам когато болшинството в Народното събрание е минало под въпрос.

Би следвало Бойко Атанасов да получи поддръжка от всеки депутат, който гласоподава по съвест, настоя Костадинов. Той похвали Бойко Рашков като правосъден министър, само че, по думите му, не било разумно гой да оглави Антикорупционната комисия, тъй като до момента е работил с това ръководство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР