Парламентарната група на Възраждане“ е имала групово занятие с психиатър.

...
Парламентарната група на „Възраждане“

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Николай Дренчев: Парламентарната група на „Възраждане“ е имала групово занятие с психиатър

„ Парламентарната група на „ Възраждане “ е имала групово занимание с психиатър. Този психиатър е имал две задания – да успокои хората и да види кои са идващите врагове с партиен билет. Срещата е била в клуба на „ Възраждане “ на пл. „ Славейков “. Групата е била привикана. В Народното събрание са останали единствено депутатите с въпроси на парламентарния надзор “.Това сподели депутатът Николай Дренчев.

Дренчев беше изключен от парламентарната група на „ Възраждане “, а по-късно и от партията, тъй като е предложил общински съветници, които са подкрепили ръководителя на Столичния общински съвет, препоръчан от ПП-ДБ.

„ Процесът при номиниране и одобрение на претендентите за общински съветници е дълъг. Последната дума е имал Костадин Костадинов. Аз съм застанал зад кандидатурата на Красимир Гълъбов. Считам, че той ще бъде добър общински консултант. Аз през 2017 година съм го довел във „ Възраждане “. Работил е седем години в партията “, посочи Дренчев.

„ Съгласно устава на „ Възраждане “ локалните организации могат да взимат решения, само че аз не съм давал инструкции. Това е било нещо, което е трябвало да взема решение групата с болшинство “, уточни той.

Според него след изключванията от партията нещата не са се успокоили.

„ В момента „ Възраждане “ е обликът на Костадин Костадинов, тъй като той е най-известен, само че той щеше да е един ютубър във Варна, в случай че зад него не стояха хората от „ Възраждане “. Хиляди хора са работили за облика на Костадин Костадинов в продължение на години. Аз съм от основаването на партията. Аз съм от първия ден в партия „ Възраждане “ и тя не е единствено Костадин Костадинов “, акцентира Николай Дренчев.

„ Бил съм учредителен секретар на партията. Отговарял съм за финансите. По отношение на нашите програмни документи не дава отговор на истината това, че „ Възраждане “ е русофилска партия. В един миг се получи по този начин, че медийно се заиграваме с русофилския избор. Заигравката е по-скоро медийна и повърхностна. Партията не се финансира от Русия и няма такива връзки “, сподели Дренчев.

Източник: bTV

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР