Парламентарната група на ГЕРБ-СДС все още няма да внесе вот

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС все още няма да внесе вот
Коментари Харесай

Росица Кирова: ГЕРБ все още няма да внася вот на недоверие срещу властта

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС към момента няма да внесе избор на съмнение против държавното управление в региона на енергетиката, а ще им даде време да се поправят. Пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ и заместник-председател на 47-то Народно заседание Росица Кирова изясни, че всички би трябвало да бъдем удовлетворени от работата на ръководителя на КЕВР Иван Иванов. Всички, които се занимават с енергетика споделя, че българският регулатор е приключил своята работа, уточни тя. 

Кирова е удовлетворена от работата на КЕВР и Иван Иванов, който професионално вършел своята работа до момента. Подмяната на един човек с различен не е методът да бъде решен казусът. Има проблем с неразбирането на функционалността на самостоятелните регулаторни органи, означи тя.
Пореден цирк в Народното събрание: Росица Кирова изгони Мая Манолова от трибуната, отхвърлиха съкратените периоди за актуализацията
Нов просташки скандал се заформи в Народното събрание. Мая Манолова беше изгонена от трибуната от председателстващата Росица Кирова от ГЕРБ. Тя...
Прочети повече
Къде е казусът, който вижда новото държавно управление към КЕВР? ГЕРБ не разбрали къде има проблем с работата на енергийния регулатор, като никой ме им дал пояснения за това.

Във връзка с освобождението на борда на шефовете на „ Булгаргаз “, Кирова добави, че има нещо смущаващо в цялата работа по късна доба.  Това, което се случи с „ Булгаргаз “ в петък вечер, шефът на борда не е политическо предопределение и не е фигура, която може да се каже, че е назначена от ГЕРБ. Дори отстраненият шеф на „ Булгаргаз “ бил длъжностен министър в един от служебните кабинети на Румен Радев. Това изчегъртване на хората на Румен Радев ли е, посочи тя. Има една борба и икономическа битка сред две лобита, които желаят да овладеят енергетиката и преносът на газ в България, безапелационна бе Росица Кирова.

След като падне мораториумът, Росица Кирова чака държавното управление да предложи ограничения, които до момента липсват. 

Още:
Росица Кирова към Татяна Дончева: Не сме имали подобен противен водещ, знаем кой ви заплаща
Зам.председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ и Татяна Дончева си спретнаха противен скандал. Дончева предизвести депутатката да...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР