Парламентарната група на ГЕРБ - СДС внесе предложение за промяна

...
Парламентарната група на ГЕРБ - СДС внесе предложение за промяна
Коментари Харесай

ГЕРБ внесоха промени в Наказателния кодекс за санкции при отказ на кръвен тест

Парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили внесе предложение за смяна в Наказателния кодекс за наказания при отвод за кръвен тест при ръководство на МПС след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, заяви ръководителят на групата Десислава Атанасова в профила си във Facebook.

" Нужна е незабавна социална и институционална ангажираност за противопоставяне против наркоразпространението ", разяснява тя във връзка акция " Бяло " в цялата страна.

" Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи заслужават поддръжка в напъните им против разпространяването на опиати ", разяснява тя във връзка акцията на територията на страната против разпространяването на дрога под наименованието " Бяло ".

" Когато институциите си партнират против толкоз общественоопасна активност е наложително да получат и нужните законови принадлежности за осъществяване на задачите си ", аргументира тя измененията, импортирани от партията.

Атанасова е безапелационна, че е нужна и обновена тактика за битка с опиатите, която да бъде освен документ, а цялостна, настояща, всеобхватна и ангажираща обществото ни идея.

Депутатката моли за нови благоприятни условия за лекуване на наркозависимите, психотерапевтични стратегии и превантивни центрове със специфичен фокус към малолетни и малолетни лица, както и за безвъзмездни стратегии и психична поддръжка за фамилиите на употребяващи опиати или наркозависими малолетни и малолетни.

" Нужно е превъзмогване на стигмата и прям диалог за казуса. Време е да действаме! Заради децата на България. Незабавно! Заедно! ", моли Атанасова.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР