Парламентарната група на ГЕРБ - СДС ще има днес първото

...
Парламентарната група на ГЕРБ - СДС ще има днес първото
Коментари Харесай

Румен Христов потвърди: ГЕРБ -СДС ще предложи кабинет за гла...

Парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще има през днешния ден първото събиране, на което ще се разисква политиката на обединението на старта на новия мандат. Това заяви водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Христов удостовери, че ГЕРБ -СДС ще предложи кабинет за гласоподаване, откакто получи мандат. " Би било необичайно да не ни поддържат, тъй като сме член на ЕНП за разлика от някои партии в Народното събрание с проруска ориентировка ", показа водачът на сините. Той подсети, че обединението е първа политическа мощ и има 24 мандата повече от ИТН на Слави Трифонов.

" Предполагам, че господин Трифонов ще постъпи съществено, в случай че получи мандат за сформиране на държавно управление. Лошият вид е да отидем незабавно на избори ", смята Румен Христов.

Той даде образци за обединенията на Симеон Сакскобургготски през 2001 година, когато царят не можа да се разбере със Съюз на демократичните сили и направи коалиция с Движение за права и свободи. Трите мандата на Бойко Борисов също бяха в партньорство с други партии.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР