Парламентарната група на ГЕРБ/СДС ще гласува против проектокабинета на Продължаваме

...
Парламентарната група на ГЕРБ/СДС ще гласува против проектокабинета на Продължаваме
Коментари Харесай

ГЕРБ броят хората на Радев в кабинета на Продължаваме промяната“

Парламентарната група на ГЕРБ/СДС ще гласоподава " срещу " проектокабинета на " Продължаваме промяната ", когато бъде импортиран в Народното събрание . Ние няма да подкрепим ляво-либерално държавно управление на четирите партии, които ще образуват болшинство в Народното събрание.

Около това мнение се сплотиха ръководителят на ПГ на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова и зам.-председателите на партията Томислав Дончев и Даниел Митов след извършените съвещания при президента за сформиране на държавно управление.

Каква е политическата логичност опозицията да поддържа проектокабинета на Политическа партия? Това незабавно те прави ръководещ , простете! Каква е политическата логичност - няма политическа логичност в това, възмути се на въпросите Томислав Дончев.

Той уточни, че времето на приказките свършило, по-късно идва време за работа, а след това ще пристигна времето и за отговорността. Кой ще носи отговорност за всички дейности на държавното управление, запита Дончев.
 Десислава Атанасова се надява на нов жанр във втория мандат на Радев
Десислава Атанасова се надява на нов жанр във втория мандат на Радев

Румен Радев прикани ГЕРБ/СДС да одобряват умно смяната

" Понеже съгласно анонсите новото държавно управление е facelift на служебното, ние ще го държим виновен наред с всички партии, които вземат участие и поддържат държавното управление. Човешката персона, от време на време и групи от хора под въздействието на мощна пристрастеност и превъзбуда губят връзка с действителността ", посочи Дончев.

За това какъв законопроект на Политическа партия биха подкрепили от ГЕРБ/СДС, Дончев посочи, че не е въпросът какъв, а с какво наличие. Томислав Дончев поддържа комплексната правосъдна промяна, само че тъжното е, че правосъдна промяна е идеологемd. Дончев доста би се радвал да има в Народното събрание консенсусно предложение за правосъдна промяна, което може би да бъде подкрепено. Иван Гешев не се избира от Народното събрание и не може да бъде заменен от Народното събрание, сподели още той.

Всяко положително направено предложение, направено от Политическа партия и новото болшинство в Народното събрание , може да бъде подкрепено от ГЕРБ/СДС.
 Политическа партия няма да бави мандата и ден: „ Очаквайте напълно скоро “
Политическа партия няма да бави мандата и ден: „ Очаквайте напълно скоро “

Кирил Петков чака четири вицепремиера и две нови министерства

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов чака да види каква е президентската квота в проектокабинета на Политическа партия. Заявките за ръководство сега са, че видите ли новата коалиция щяла да промени действителността. Новата коалиция трансформира действителността всеки ден, в това число и за самите себе си. До през вчерашния ден щяло да има съдружно съглашение, през вчерашния ден от ГЕРБ/СДС разбрали, че няма да има съдружно съглашение. Не е доста ясна каква щяла да е структурата на кабинета.

" Когато стане явен персоналният състав на държавното управление, тогава ще разберем каква е президентската квота, само че явно такава ще има. Тази коалиция няма да е четворна, а ще е петорна ", посочи Митов.

ГЕРБ/СДС не се тормозят от Бойко Рашков, даже и остане министър на вътрешните работи в държавното управление на Политическа партия . Даниел Митов не вижда условия сега националният интерес на България да бъде непокътнат.
анкета
Колко ще изкара това Народно заседание
Три месеца Година Две години Пълен мандат Избори до дупка
Три месеца

Година

Две години

Пълен мандат

Избори до дупка

Десислава Атанасова повтори тезата си за градивната, знаеща и можеща съпротива, която ще бъдат в 47-то Народно заседание, която разясни, че рецензията също е форма на помощ към новата власт. ГЕРБ/СДС длъжни да бъдат мощна, знаеща и изискваща съпротива. Атанасова още веднъж удостовери, че положителните оценки, които се дават на служебното държавно управление са прибързани и не се приближават до неговата оптимистична оценка. Тя е обезпокоена от няколко акцента от последните дейности на служебния кабинет - посягане против. Репресиите през последните месеци били очевадни и ГЕРБ държи, в случай че има нарушавания на изборния развой, да бъдат потвърдени в съда.

ГЕРБ/СДС ще осветява и ще показва грешките на постоянното държавно управление. Ако постоянното държавно управление изиска съвет от нас, ще му го дадем, сподели още Атанасова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР