Парламентарната група на ГЕРБ-СДС проведе среща с Възраждане, на която

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС проведе среща с Възраждане, на която
Коментари Харесай

Възраждане: Няма вариант да подкрепим правителство на ГЕРБ

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС организира среща с " Възраждане ", на която разискаха секторните политики. Това е и последната партия, с която най-голямата парламентарна група води диалози по стратегия и политики.

Вижте тук изявлението на Десислава Атанасова:



Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС съобщи, че знаят кои са въпросите с допирни точки - промяната в правосъдната система. Почти нямаме разлики, че такава промяна би трябвало да има, въпросът е да изясним ограниченията. Има разлики по Закона за държавния бюджет. Можем да разчитаме на тях по редица тематики да търсим поддръжка, както и те на нас, това сме го показали в предходния парламент - с плаващи болшинства. Наложително е да сложим към този момент на масата възможна структура. Можем да поканим всички още веднъж, с цел да споделим отговорността. Българските жители са натоварили с отговорност и останалите политически партии. Никой не може да бъде самодостатъчен, никой не е претрупан с мандат от 121 гласа, с цел да ръководи, съобщи Десислава Атанасова.

Вижте цялото изявление на Цончо Ганев тук:



Не вършим компромис с поетите задължения пред нашите гласоподаватели. Няма вид да подкрепим държавно управление на ГЕРБ или друга партия в Народното събрание. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Цончо Ганев от " Възраждане ". Имаме цивилизационни разлики, в този вид на Народното събрание нищо хубаво не чака България, добави Ганев.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР