Парламентарната група на ГЕРБ-СДС настоя за изслушване на премиера в

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС настоя за изслушване на премиера в
Коментари Харесай

ГЕРБ поискаха изслушване на премиера заради изказване на Нинова

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС настоя за чуване на премиера в Народното събрание за концепцията за форсмажор. В същото време от Министерски съвет оповестиха, че плануваното за през днешния ден съвещание на кабинета се отсрочва, като аргументите за това не са ясни.

В началото на съвещанието на Народното събрание ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова изиска ръководителят Никола Минчев по силата на пълномощията си да предложения министър-председателя Кирил Петков, с цел да изясни какви ограничения планува държавното управление за справяне с ценовата рецесия.

В претекстовете си за настояването Атанасова засяга изявление на вицепремиера Корнелия Нинова, направено през вчерашния ден по време на блиц надзор в отрасловата комисия по икономическа политика за въвеждане на форсмажор на територията на цялата страна. Атанасова попита какви са проектите на държавното управление и съобщи, че желаят чуване на отрасловия вицепремиер Нинова и министър-председателя Кирил Петков.

" Форсмажор значи непреодолима мощ. Непреодолимата мощ в този кабинет се назовава Българска социалистическа партия. Всичко стартира с форсмажор и приключва с форсминор. Тук би трябвало да пристигна Кирил Петков. Не желаеме да идва Корнелия Нинова към този момент. Отменили са съвещание на Министерски съвет. Когато обвинявате нас, че сътворяваме суматоха, вие го вършиме с такива неща ", съобщи Тома Биков.

Никола Минчев благодари за предлагането и съобщи, че ще го обмисли деликатно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР