Парламентарната група на ГЕРБ призовава , партията - мандатоносител, незабавно

...
Парламентарната група на ГЕРБ призовава , партията - мандатоносител, незабавно
Коментари Харесай

ГЕРБ иска Нинова да върне мандата и Радев да насрочи избори

Парламентарната група на ГЕРБ приканва, партията - мандатоносител, неотложно да върне мандата и президентът Румен Радев да насрочи изключителни парламентарни избори. Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът Тома Биков.
 Има Такъв Народ подготвени за диалог за имена, Политическа партия с рецензии към програмата
Има Такъв Народ подготвени за диалог за имена, Политическа партия с рецензии към програмата

Нинова призна, че въпросът с програмата към този момент й се коства елементарен

По думите му това би трябвало да се случи, " с цел да ни изведат от тежката политическа и институционална рецесия ".

Коалицията няма да направи държавно управление, а симулира държавно управление... Ако беше по този начин - Нинова нямаше да върне мандата до 15 август . Ако щяха да създадат държавно управление, щяха да го създадат и да се вземат решение от постоянно държавно управление, а не от държавно управление в оставка и парламент без болшинство - е тезата на Биков.

За ГЕРБ това е " разграждане на българските институции и разпад на българския политически живот ".
 Българска социалистическа партия ще държи мандата до 15 август
Българска социалистическа партия ще държи мандата до 15 август

Отваря се процедура в Народно събрание за избор на нов ръководител на КЕВР

Припомняме, че на 18 юли, именуван още спешен, - Българска социалистическа партия, не съумя да събере поддръжка за второ държавно управление с техния мандат, а и без да се опитат да образуват държавно управление.

Миналата година при предварителните избори, Българска социалистическа партия още веднъж беше определената от президента партия за сформиране на кабинет.

Веднага водачът за сформиране на държавно управление, като през вчерашния ден такива бяха извършени и с самостоятелните депутати. Именно през вчерашния ден обаче Нинова разгласи, че ще е нужно очевидно повече време. Това стана редом обаче с оповестяването на решението на. В момента би трябвало да тече процедура по координиране на цените на природния газ за август месец, само че в последните няколко месеца КЕВР утвърждава настоящите цени със задна дата, което провокира сериозен стрес и неодобрение у бизнеса.

Днес стана ясно и че за закупките, които прави " Булгаргаз " на природен газ, които съставляват риск за националната сигурност. Премиерът в оставка, с цел да договаря спомагателни количества азерска газ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР