Парламентарната група на ГЕРБ отказва да прояви разбиране към некомпетентността

...
Парламентарната група на ГЕРБ отказва да прояви разбиране към некомпетентността
Коментари Харесай

ГЕРБ: Властта не осъзнава кризите, затова не ги решава

Парламентарната група на ГЕРБ отхвърля да прояви схващане към некомпетентността и безотговорността на ръководещите. Настоящата формула на ръководство с всеки минал ден ще нанася от ден на ден вреди и провали във вътрешен, външен и геополитически проект. Наш дълг е да бъдем безкомпромисна съпротива и да се положат старания да има ново ръководство. Toва съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация от трибуната на Народното събрание.

През последните месеци страната ни е изправена пред редица рецесии и убеждението на ГЕРБ е, че всички рецесии и провокации допускат навременни, целенасочени и своевременни старания за натоварен политически и публичен разговор.

През последните месеци опозицията не е видяла сходно държание от страна на ръководещите за решаването на рецесията. По думите на Тома Биков началото на решаването на всяка рецесия стартира с нейното осъзнаване, само че сегашното ръководство няма капацитет да направи това. ГЕРБ предупреждавали за растежа на цените на електрическата енергия, а в отговор получили отвод за обезщетения.

По-важният резултат е, че през последните месеци рецесията с цената на тока прерасна в огромна ценова рецесия и с всеки минал ден се усилват провалите, които тя нанася. Заради бездействието на държавното управление предстоят всеобщи банкрути, безработица и задълбочаване на рецесията. Още в първи дни на войната в Украйна ръководещото болшинство генерирало друга рецесия - със промяната на военния министър Стефан Янев, съобщи Биков.

Младежи ГЕРБ били инструктирани да си държат пуснати електроуредите си непрекъснато
Той подсети още за нарастването на цените на горивата и обвиняванията на МГЕРБ за това. Заболяването, което се трансформира в хронично, се назовава дълбока непросветеност и податливост към корист с власт, атакува Биков държавното управление.

По думите му ръководството не би трябвало да има формата нито на опит, стартъп или курс на образование. Време и самообладание не ви дължи и опозицията, нито обществото, а вие дължите всички отговори, обърна се Биков към властта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР