Парламентарната група на ГЕРБ имаше труден мандат в това Народно

...
Парламентарната група на ГЕРБ имаше труден мандат в това Народно
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Гордеем се с финансовата стабилност, която гарантираме на страната

„ Парламентарната група на ГЕРБ имаше сложен мандат в това Народно заседание, трябваше да се оправяме с всички провокации на дефицитния кворум и с всички законодателни задължения. Опозицията счита, че когато показват противоречие, е мощна съпротива, без значение дали става въпрос за национални цели. В множеството случаи опълчването беше съществено и не всеки път на кардинална основа “. Това сподели пред БНР водачът на парламентарната група на ГЕРБ. Тя акцентира, че ГЕРБ не е самодоволна и безкритична партия.
„ Ще предложим стратегия за промяна, която ще регистрира постигнатото, само че ще регистрира и дефицитите. Гордеем се с финансовата непоклатимост, която подсигуряваме на страната, с това, че влязохме в чакалнята на еврозоната и в банковия съюз, с това, че наложихме образованието като дълготраен приоритет... Ще водим положителна акция и ще се стремим да сплотяваме, а не да разделяме. Призовавам за всеобщо присъединяване в изборите, с цел да имаме легитимност на определените “, прикани Дариткова.
 Дариткова: Българска социалистическа партия саботира държавното управление, Нинова лобира за ваксини Дариткова: Българска социалистическа партия саботира държавното управление, Нинова лобира за ваксини
„ Системният бойкот, който Българска социалистическа партия прави на всички дейности на държавното управление, както във връзка с ограниченията срещу разпространяването...
„ На този стадий виждаме опция за коалиция с досегашните ни съдружни сътрудници, всичко останало е в ръцете на българския гласоподаватели и ще можем да вършим съждения след 4-ти април... ГЕРБ е най-голямата и най-силната през последните години партия и е обикновено всички, които се декларират за присъединяване в тези избори, да желаят да натрупат политически дял с антиГЕРБ реториката, с цел да концентрират в себе си антиГЕРБ вота “, безапелационна бе тя.
Даниела Дариткова разясни, че ГЕРБ ще продължи да подсигурява финансовата непоклатимост и да пази държавността: „ Ще се наложи да ускорим процесите за промяна на бранш „ опазване на здравето “. Усилията би трябвало да са за гарантиране на задоволително фрагменти във всички равнища на здравната помощ. Кадровото застраховане дава сигурност на популацията. Това ще е основният приоритет през идващия ни мандат “. Подходът сред баланс и надзор е виновен по отношение на оправянето с коронакризата, счита тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР