Парламентарната група на „БСП за България“ кани за консултации ПГ

...
Парламентарната група на „БСП за България“ кани за консултации ПГ
Коментари Харесай

БСП кани ДПС, Воля и независими депутати на консултации за вота на недоверие

Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ кани за съвещания ПГ на Движение за права и свободи, Воля и самостоятелните народни представители на 16 и 17 януари във връзка идния избор на съмнение.

От Българска социалистическа партия акцентират, че оповестяването на самодейността им за внасяне на избор на съмнение е отключило последващите събития. Те ясно демонстрират, че държавното управление носи виновност за рецесиите с водата и вноса и горенето на боклуци.

Социалистите смятат още, че нито карцерът, нито оставката на отрасловия министър изчерпват въпроса за политическата отговорност на държавното управление „ Борисов 3 “. От левицата са безапелационни, че българите дишат замърсен въздух, в Перник няма изясненост докога ще продължи режимът и дали няма да се утежни. От местна рецесията с водата става национална.

Въпросите към горенето на отпадъците остават отворени. Това е вследствие на сбъркана политика, безхаберие,некомпетентност, подозрения за корупция и неизпълнени обещания.

Ако всички поканени поддържат вота на съмнение, общият брой на народни представители ще бъде 124, разясняват от Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР