Парламентарната група на БСП за България иска главния прокурор Сотир

...
Парламентарната група на БСП за България иска главния прокурор Сотир
Коментари Харесай

БСП иска Цацаров да разпита Борисов за "замесените с наркотрафик и купуване на гласове" в парламента

Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " желае основния прокурор Сотир Цацаров да разпита премиера Бойко Борисов за изявлението му " в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от пандизчии ". В сигнал до Цацаров социалистите споделят, че за тях е неприемливо в Народното събрание да има депутати, забъркани с наркотрафик и пазаруване на гласове.

" Mоля да извършите всички нужни дейности според използвания закон, в това число и да разпитате министър-председателя на Република България Бойко Борисов – по кое време, от къде, от кого, по какъв начин и при какви условия е получил информацията, както и – кои са въпросните лица, занимаващи се с наркотрафик и пазаруване на гласове и дали е дал същата информация на способените държавни органи за предприемане на нужните дейности ", се споделя в сигнала на " Българска социалистическа партия за България " подписан от депутати отпред с Корнелия Нинова.

Миналата седмица Цацаров разгласи пред медиите: " Да се хаби запас на прокуратурата за политически изявления - било то на премиера, било то на водача на опозицията, някак си ми се коства много пресилено ".

През лятото депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Манол Генов бе упрекнат в пазаруване на гласове, а от ГЕРБ неведнъж упорстваха за оставката му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР