Парламентарната група на БСП обмисля да внесе нов вот на

...
Парламентарната група на БСП обмисля да внесе нов вот на
Коментари Харесай

БСП обмисля нов вот на недоверие

Парламентарната група на Българска социалистическа партия обмисля да внесе нов избор на съмнение против държавното управление, разгласи пред Би Ти Ви депутатът Явор Божанков. Темата на този избор, който ще бъде пети подред, към момента се разисква.

В отговор на въпрос за това, че на свиканото през вчерашния ден изключително съвещание на Народното събрание по искане на Българска социалистическа партия не са се явили даже всички депутати на партията той изясни, че 90% от парламентарната група на Българска социалистическа партия е била в парламентарната зала, а болшинството от отсъстващите от левицата са имали справедливи аргументи. Допълни, че и всички да са били там, кворум е нямало да има.

Коментарът му е по адрес и на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, която упрекна Българска социалистическа партия, че е поискала съвещание, а не е осигурила кворум.

На съвещанието в четвъртък пристигнаха 78 депутати при потребност от 121, с цел да има кворум. Парламентарната група на Българска социалистическа партия обаче се състои от 78 депутати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР