Парламентарната група на БСП излезе с декларация срещу предложението на

...
Парламентарната група на БСП излезе с декларация срещу предложението на
Коментари Харесай

БСП с декларация срещу предложението на председателя на НС за връщане на старото име на сръбския град Димитровград

Парламентарната група на Българска социалистическа партия излезе с декларация против предлагането на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев към президента на Сърбия името на сръбския град Димитровград да бъде променено на Цариброд. 
Валери Жаблянов разяснява.Няма никакво съображение ръководителят на Българския парламент да слага този въпрос пред сръбския президент. Съжалявам, че Българският парламент и неговият ръководител са забъркани по сходен метод в една акция, чиято последна цел може да бъде единствено утежняването на двустранните връзки.
В контрадекларация Милен Михов от Обединени патриоти съобщи, че политиката на държавното управление към българските малцинства е вярна.Една политика, която в последните месеци докара до сероизно триумфи, които в интервала след Втората международна война до ден-днешен бяха съвсем немислими. Припомням, че държавното управление на " Обединените патриоти " и ГЕРБ реализира пробив в връзките с Република Македония и извоюва признаването на българско национално малцинство в Албания
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР