Парламентарна група ще има. Тя се казва Изправи се! Мутри

...
Парламентарна група ще има. Тя се казва Изправи се! Мутри
Коментари Харесай

Хаджигенов: Парламентарна група ще има, Манолова ще е председател

Парламентарна група ще има. Тя се споделя " Изправи се! Мутри вън! ". Председател на групата ще бъде госпожа Мая Манолова.
Аз ще бъда зам.-председател. Това съобщи Николай Хаджигенов от коалиция " Изправи се! Мутри вън! " на брифинг от площад " Славейков " след първото съвещание на парламентарната група.

 Хаджигенов отговори на Манолова: Коалицията ни завърши на 4 април (ВИДЕО) Хаджигенов отговори на Манолова: Коалицията ни завърши на 4 април (ВИДЕО)
Нe желая да бъда министър, както и не желаех да бъда народен представител. Искам да бъда в правосъдна зала. За мен е жертва да бъда министър. Не ме прив...
. Утре сме подготвени. Ще внесем план за основаване на Комисия по проверката. Ще желаяме чуване на Борисов още в петък за проекта за възобновяване и резистентност ", посочи Мая Манолова.
Тя заяви, че още на следващия ден ще внесат план за основаване на комисия по проверката и ще изискат чуване на Бойко Борисов още в петък за Плана за възобновяване и резистентност.
Готови сме с пакет законопроекти, които сме дали обещание на дребния бизнес, на самоосигуряващите се лица, на семействата, пенсионерите и Закона за персоналната помощ за хората с увреждания, означи тя.
Хаджигенов отхвърли да разяснява дали от " Изправи се! Мутри вън! " ще повдигнат претендент за ръководител на Народното събрание. Манолова изрази своето персонално мнение, че би подкрепила Ива Митева за този пост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР