Парламент и Министерски съвет с лепенки на колитеЗнаците по стъклата

...
Парламент и Министерски съвет с лепенки на колитеЗнаците по стъклата
Коментари Харесай

Депутати си осигуряват привилегии със стикери

Парламент и Министерски съвет с лепенки на колите
Знаците по стъклата нямат отбрана и не е трудно да се фалшифицират

Депутатите имат и карти за паркинга

Стикери на стъклата имат колите на Народното събрание и на Министерски съвет, разясниха пред “Труд news ” депутати и служители в Министерски съвет. Лепенките с трикольора и надписи Народно заседание и Министерски съвет са концепция на администрациите на двете институции.

Стикерите нямат никаква отбрана и не е мъчно да бъдат фалшифицирани. Освен това няма ясни правила, по които да се дават лепенките, които осигурявали привилегии при паркиране. Най-често водачите на такива коли избягвали наказания за погрешно паркиране, а постоянно не ги глобявали и за нарушавания на пътя. Немалко депутати също имали такива стикери, признаха народни представители. Всеки народен представител има и ламинирана карта с името, парламентарната му група и номера на персоналния му автомобил. Документът обезпечава достъп до паркинга на Народното събрание.

Въпросът със стикерите на депутатските коли от няколко дни се разяснява в обществените мрежи и медиите, откакто се оказа, че “Мис Силикон ” Катрин Йорданова има такава лепенка на стъклото на колата.

По Закона за придвижване по пътищата се санкционира с 50 лева санкция лепенка на предното или други стъкла, което е нерегламентирана - т.е. не е нито за “Гражданска отговорност ”, нито за преминат механически обзор.

Днес “по бърза писта ” за едно денонощие е била направена и кръвна проба на Мис Силикон, който е удостоверила, че карала след приложимост на кокаин, както сподели и полевият наркотест.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР