Пърл не е от обикновените кученца, които надничат от дамски

...
Пърл не е от обикновените кученца, които надничат от дамски
Коментари Харесай

Запознайте се с Пърл – най-малкото кученце в света

Пърл не е от елементарните кученца, които надничат от дамски чанти по улиците и комерсиалните центрове. Тя е толкоз мъничка, че притежателят ѝ може просто да я прибере в джоба си.

Двегодишното чихуахуа с размер на банкнота от един $, публично е оповестено за най-малкото куче в света от Рекордите на Гинес, заяви CNN.

Родена във Флорида на 1 септември 2020 година, Пърл е по-къса от съчка за сладолед и тежи едвам 1,22 кг. Тя е родственик на предходната рекордьорка – чудото Мили, която е сестра на майка й, съгласно Ванеса Семлер, притежател Рекордите на Гинес.

" Благословени сме, че я имаме. И че имаме тази неповторима опция да счупим личния си връх и да споделим със света тази невероятна вест ", съобщи Ванеса Семлер, притежател на кученцата.



Guinnessworldrecords

По думите й, Пърл е " малко дива ", макар че наподобява спокойна и индиферентна пред аудитория в телевизионно студио.

Пърл е " като дребна топчица " и е малко по-висока от чашка. Свикнала е на висококачествена диета с пилешко месо и сьомга и обича " да се облича хубаво ", съгласно стопанката й.

" Много се забавляваме дружно ", споделя тя.



Guinnessworldrecords

След хранене Пърл обича да гледа телевизия или да слуша класическа музика. Извеждат я на всеки два-три часа, като едно от обичаните ѝ места е Starbucks. " Обича да лае пред другите кафенета, до момента в който не й дадат малко сметана ", споделя Ванеса.

" Тя е доста умна и знае по какъв начин да бъде видяна и да получи това, което желае. Обича да бъде център на вниманието ", добавя стопанката.



Guinnessworldrecords

Рекордът на Пърл е доказан, откакто тя е измерена във ветеринарната клиника Crystal Creek в Орландо, Флорида, където е родена.

Според формалните инструкции на Гинес всяко премерване е направено от основата на предна лапичка до върха на хребета сред лопатките на гърба в права отвесна линия.

Най-малкото куче в историята е йоркширски териер джудже, благосъстоятелност на британеца Артър Марпълс. То умира през 1945 година, преди да навърши втория си рожден ден, сочат данните на Гинес.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР