ПАРКЛАНД, Флорида (AP) — Вицепрезидентът Камала Харис в събота се

...
ПАРКЛАНД, Флорида (AP) — Вицепрезидентът Камала Харис в събота се
Коментари Харесай

Камала Харис ще посети окървавената сграда, където се случи клането в училище във Флорида през 2018 г.

ПАРКЛАНД, Флорида (AP) — Вицепрезидентът Камала Харис в събота се чака да посети окървавената постройка на класната стая, където се намира гимназията в Паркланд през 2018 година се случи клането, съпроводено от членове на фамилиите на някои жертви, които упорстват за по-строги закони за носене на оръжие и възстановяване на сигурността в учебно заведение.

Посещението на Харис ще бъде последното посещаване на определени длъжностни лица и ръководители на правоохранителните и просветителни органи през последните месеци в дъсчената триетажна постройка, която стои от северната страна на гимназия Марджъри Стоунман Дъглас. Трагичната забележителност е надвиснала над 3600-те възпитаници на учебното заведение зад краткотрайна ограда след стрелбата на 14 февруари 2018 година, при която 14 възпитаници и трима чиновници са убити и 17 ранени.

Министърът на образованието Мигел Кардона посети постройката през януари и няколко членове на Конгреса, най-вече демократи, минаха през нея, откогато органите на реда върнаха попечителствот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР