Паркирането в Синя зона“ ще е безплатно за пловдивчани и

...
Паркирането в Синя зона“ ще е безплатно за пловдивчани и
Коментари Харесай

Паркираме безплатно в Синя зона по Великден

Паркирането в „ Синя зона “ ще е гратис за пловдивчани и гостите на града през четирите почивни дни по случай великденските празници, които стартират от 26 април – Разпети петък, и не престават до 29-и – Светли понеделник. Това заяви шефът на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ инж. Ненко Калакунов.

Той подсети, че работното време на „ Синя зона “ в Пловдив е от 8:30 ч. до 17:30 ч. в интервала от понеделник до събота в това число. Освен в неделя, за престой не се заплаща в дните на формалните празници и обвързваните с тях почивни дни. Цената за един час престой е 2 лв.. Таксуването може да стане посредством закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или все по-предпочитаните паркомати.

„ Тази седмица в „ Синя зона “ монтирахме следващите 10 паркинг автомата и общият им брой към този момент е 53. Те са огромно улеснение за жителите, защото дават опция за 30-минутен престой единствено против 1 лев. Важно е обаче издадените от машините талони да се слагат върху таблото на автомобила или друго очевидно място “, разяснява инж. Ненко Калакунов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР