Паркирането в синя и зелена зона в София отново ще

...
Паркирането в синя и зелена зона в София отново ще
Коментари Харесай

Паркирането в центъра на София отново става платено от 21 април

Паркирането в " синя " и " зелена " зона в София още веднъж ще стане платено след 21 април. Това стана ясно от думите на кмета на София Йорданка Фандъкова по бТВ тази заран. " До 21 април зоните остават безвъзмездни, обсъждаме последователното стартиране на синя, а по-късно и на зелена зона ", сподели тя.

За месец март загубите на Центъра за градска подвижност от безплатното паркиране в зоните и продажбата на билети са 6 млн. лева А 6.5 млн. лв. са загубите на транспортните оператори поради понижения пътникопоток, изясни кметът.

От 13 март столичната община вкара гратис паркиране в " синя " и " зелена " зона за времето на изключителното състояние, което бе удължено до 20 март. Но натовареността на зоните доближи 100% в последните седмици и по тази причина общината съобщи, че ще преразгледа решението си за гратис паркиране.

Започват засилени инспекции в София за съблюдаване на противоепидемичните ограничения, като за това ще наблюдават целият запас на Столична дирекция на вътрешните работи и Общинска полиция, сподели още Фандъкова. По думите ѝ 90% от софиянците съблюдават разпоредбите, само че ограниченията по пазарите не са дали стремежи резултат.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР