Паркирането ще е допустимо, но възможно най-дясно по пътя, поясни

...
Паркирането ще е допустимо, но възможно най-дясно по пътя, поясни
Коментари Харесай

Полицията с нови мерки за сигурност на 3 март, ограничават движението към паметника Шипка

Паркирането ще е възможно, само че допустимо най-дясно по пътя, разясни комисар Антон Иванов 

Движението на моторни транспортни средства към паметника Шишка ще бъде спряно за Трети март. Това сподели пред бТВ началникът на отдел " Охранителна полиция " в ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора комисар Антон Иванов.

“Ограниченията ще стартират от 20 часа на 2 март, а в 6 часа сутринта на националния празник ще допуснем жителите, които се предвижват с коли към връхната част на прохода за посещаване на формалните празнувания на 3 март “, добави той.

„ Движението ще бъде пренасочено през Прохода на републиката. Паркирането ще е възможно, само че допустимо най-дясно по пътя “, посочи Иванов. 

На въпроса дали това значи, че опашките ще стигнат до началото на прохода, той отговори, че е допустимо, защото климатичните условия ще са подобаващи. Вероятно опашката ще е няколко километра, добави комисарят.

Хората, които желаят да посетят паметника Шипка, ще би трябвало да повървят няколко километра пешком до върха. 

„ Трябва да проявим примирение пред силата и духа на нашите предци. Нека не забравяме каква дата е 3 март! Разбира се, че има въведени ограничения за сигурност “, съобщи шефът на „ Охранителна полиция “ - Стара Загора.  

За всички, искащи да се качат до прохода Шипка без своя персонален автомобил, има проведен превоз от центъра на Казанлък. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР