Парк Каменица отново се изпълни с настроение и живот на

...
Парк Каменица отново се изпълни с настроение и живот на
Коментари Харесай

Магична атмосфера и усмивки на есенното кино в „Каменица”

Парк " Каменица " още веднъж се извърши с въодушевление и живот на " Кино под звездите ", настъпващата есен сътвори чувство за уют и приятна атмосфера.
Прочетете още
Близо 200 души се събраха на прожекцията на българския филм " Петя на моята Петя ". Всички присъстващи следяха с интерес ориста на Петя, момиче изправено пред развода на родителите си и куп други проблеми. Ученичката взима съдбовното решение да постави завършек на живота си, само че се среща със своя кумир - огромното събитие в българската литература, поетесата Петя Дубарова, което се трансформира в нейното избавление.

Докато млади родители се бяха концентрирали върху кино лентата, зеленото пространство гъмжеше от радостни и играещи деца.

Хора от регион " Източен " споделиха пред кмета Иван Стоянов, че са удовлетворени от опцията да релаксират в парка, присъствайки на културни сбирки под звездите.

Районният кмет, който е и уредник на откритото кино, има намерение да сервира на жителите поредност от музикални, спортни и развлекателни събития и фестивали.

Галерия:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР