Парите, за които адвокат Бозаджиев твърди, че не са му

...
Парите, за които адвокат Бозаджиев твърди, че не са му
Коментари Харесай

СДС: Платили сме дължимото на адвокат Бозаджиев


Парите, за които юрист Бозаджиев твърди, че не са му изплатени, и поради които е запорирал комерсиалната марка на Съюз на демократичните сили, са инкасирани служебно от началото на 2017 година от дотацията на Съюз на демократичните сили, от банката, която обслужва сметката на партията.

Това декларират от Съюз на демократичните сили във връзка със запора от страна на юрист Диньо Бозаджиев върху комерсиалната марка на Политическа партия Съюз на демократичните сили. Тези суми са преведени към ЧСИ № 783 - Иван Чолаков, който е нает от юрист Бозаджиев, поради запора който той е наложил върху комерсиалната марка Съюз на демократичните сили, показват от партийния пресцентър.

Дали въпросните суми са преведени от ЧСИ – Иван Чолаков към юрист Бозаджиев, Съюз на демократичните сили няма по какъв начин да знае или да управлява. Партията не носи отговорност за това. За нас сумите са изплатени, а казусът е завършен.
От партията ползват и извлечения от разплащателната сметка на Съюз на демократичните сили, от които било видно, че сумите са изплатени към ЧСИ-Иван Чолаков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР