Парите за еко министерство от държавния бюджет ще са 63

...
Парите за еко министерство от държавния бюджет ще са 63
Коментари Харесай

Колко ще е бюджетът на отделните министерства

Парите за еко министерство от държавния бюджет ще са 63 млн. и 200 хиляди лв.. Заложени са общо 50 млн. лв. за политики в насоката на опазването на съставените елементи на околната среда, системата за мониторинг на околната среда и бюджетната стратегия " Администрация ".

80 млн. лв. ще харчи Министерството на стопанската система за развиване и конкурентно дарба и за външноикономическо съдействие. За личен състав пък ще дадат над 30 млн. лв..

Над 173 млн. лв. чака като доходи за 2018-та Министерството на енергетиката. За политики в региона на устойчивото и конкурентноспособно енергийно развиване ще бъдат дадени 98 млн. лв..

Туристическото министерство ще получи 9.3 млн. лв. от страната за идната година, чака се приходите да са също толкоз. За развиване на туризма през идната година се възнамерява да бъдат изхарчени 16 млн. лв..

Регионалното министерство чака повече разноски в сравнение с доходи за 2018-та. В рубрика " Приходи, помощи и дарения " е изчислено, че Министерство на регионалното развитие ще има 372 млн. лв.. Разходите са близо 420 млн. лв.. От централния бюджет строителното министерство ще получи 62 млн. лв.. За поддържане на инфраструктурата и нейното създаване ще бъдат изехарчени 374 млн. лв., планувано е в бюджета.

От държавни такси, доходи и приходи от благосъстоятелност Министерство на земеделието и храните ще получи 156 млн. лв.. Разходите в земеделието ще са за 210 млн. лв.. Толкова ще костват и политиките за развиване, които Министерство на земеделието и храните възнамерява да направи през следвщата година. Със 64 млн. лв. ще разполага министър Порожанов от централния бюджет.

Близо 50 млн. лв. доходи ще има транспортното министерство. 139 млн. лв. ще получи от централния бюджет, а разноските ще са повече от приходите - 256 млн. лв. ще даде за настоящи разноски и личен състав повереното на ИвайлоМосковски министерство. 

От централния бюджет спортното министерство ще получи 47 млн. лв.. За поощряване на високите спортни достижения, Кралев ще изхарчи 50 млн. лв..

3,3 млн. лв. от централния бюджет ще получи министерството на Лиляна Павлова - това за българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018. От тези пари за личен състав ще отидат 2,6 млн. лв..

Още от признатите през вчерашния ден параметри в Бюджет 2018 - тук
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР