„Парите в КТБ не са на Цветан Василев, а на

...
„Парите в КТБ не са на Цветан Василев, а на
Коментари Харесай

Рашидов: Парите в КТБ не са на Цветан Василев, а на нас, вложителите

Парите в КТБ не са на Цветан Василев, а на нас, вложителите ”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е и един от пострадалите от банкрута на банката.
„ Източването ѝ има доста физиономии. И Елена Йончева би трябвало да знае, че с крадени пари не може да правиш слава”, уточни още Рашидов във връзка против народния представител от Българска социалистическа партия за пране на пари в изключително огромни размери посредством осъществени финансови интервенции с пари, присвоени от КТБ.
Самата Йончева дефинира следствието против нея като политическа принуда. Зад нея застана цялата парламентарна група на социалистите. Рашидов пък бе безапелационен, че водачът на левицата Корнелия Нинова „ се пробва да трансформира всичко в политика, само че кражбата на парите на българския народ не е политика”.
Бившият министър на културата разяснява и напрежението в редиците на Патриотите. Според Рашидов е обикновено четири разнообразни партии да мислят по малко по-различен метод . „ По-важно е министрите им да си гледат работата, с цел да може държавното управление да действа нормално”, сподели депутатът от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР