Парите също имат силна енергия, а поверията, свързани с тях,

...
Парите също имат силна енергия, а поверията, свързани с тях,
Коментари Харесай

Какво трябва да предприемете, ако намерите чужди изгубени пари

Парите също имат мощна сила, а поверията, свързани с тях, са извънредно доста. Някои хора са на мнение, че откритите на пътя пари носят злощастие на този, който ги е разкрил, само че ние през днешния ден ще преборим това изказване. Има някои правила, които да се спазят при откриването на изгубени пари, с цел да не си навлечете неприятен шанс и да се възползвате от откритите средства. Нека забележим кои са те:

Като за начало, откриете ли пари на улицата или на друго място, само че те не ви принадлежат, в никакъв случай не ги прибирайте незабавно в портфейла си. Първо ги сложете в чантичка или в джоба, приберете ги у дома и ги избършете с влажна кърпичка. След това ги поставете на масата под покривката – с лице нагоре. Не ги харчете никога. Така ще привлечете повече материални богатства към дома си и ще увеличите шанса си.
Ако намерите да вземем за пример пръстен, не трябва да го носите. Вместо това, за разцвет и шанс, първо го измийте под течаща вода, а по-късно го сложете на верижка или конец. Окачете го покрай прозорец или врата, с цел да остане щастието, хармонията и позитивната сила в дома си.
Как да подобрим познанията си за вложение и печелене на пари?
За доста хора светът на вложенията наподобява прекомерно елементарен. Те си показват по какъв начин с 1000 лв. ще създадат десетки, даже стотици хиляд...
Прочети повече
Ако по пътя си забележите перо от прица, не го подминавайте. То символизира шанс и обилие. Приберете го и го носете със себе си, с цел да ви носи благоденствие. Може да го поставите в портфейла или чантата си.
Има някои поверия, свързани и с уличните животни и по-конкретно – котките. Ако видите бездомно малко коте, което не стопира да ви преследва и да се мотае в краката ви – вземете го у дома. То ще ви донесе сила, която защищава от несгоди и неприятности. Ако пък котката е към този момент остаряла и огромна – задоволително е да и дадете храна, само че без да я преследвате – в случай че тя ви даде знак и се приближи, действайте.

Много от хората споделят персоналните си истории, свързани със изгубени и открити средства. Нашият съвет е да не ги харчите, а да ги оставите за шанс в дома си, сами ще установите, че в действителност вашият шанс ви сполита все по-често. Възможно е да се появят облаги от лотарията да вземем за пример, както и по-големи триумфи в професионален проект, които ще ви донесат повече приходи. Разбира се, в случай че сумата е прекомерно огромна, преди всичко се постарайте да откриете притежателя й – положителните каузи не се не помнят и още веднъж ориста ще ви се отблагодари за тази същински човечна постъпка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР