Парите на фермерите по програмата за селските райони ще се

...
Парите на фермерите по програмата за селските райони ще се
Коментари Харесай

Парите на фермерите по програмата за селските райони ще се забавят

Парите на фермерите по програмата за селските региони ще се забавят. Това разгласи в Несебър земеделският министър Явор Гечев при откриването на новото рибарско пристанище в града.

Проблем се оказва сключването на контракти и насъбраните огромен брой планове. Предстои обаче да влезе в действие екшън проект, с който ще се преструктурират другите единици, с цел да тръгнат директните заплащания.

Министър Гечев разяснява още, че се работи по проект, посредством който най-уязвимите групи да получат дърва за огрев за идната зима, само че и там се срещат компликации.

" Парите не са проблем при самия дърводобив. Проблемът е, че това не е най-апетитната специалност, няма достатъчното машинизация, няма хора задоволително, които желаят да добиват дърва. Следващата седмица сме декларирали към този момент среща с огромните преработватели, а имаше срещи към този момент и с Министерството на правораздаването, с цел да забележим опциите за лица лишени от независимост дали може да създадем симбиозата на спомагателни служащи вътре в горските предприятия за рандеман ", сподели Явор Гечев.





Репортер: Давид Сукнаров

Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР