Парите може и да не купуват щастие, но помагат за

...
Парите може и да не купуват щастие, но помагат за
Коментари Харесай

Замени NOVA с баровски имот: Гала се окопа в луксозната си в...


Парите може и да не купуват благополучие, само че оказват помощ за комфорта 

Водещата на " На кафе " Гала не бе в студиото на предаването през днешния ден. Тя се появи непосредствено от новия си дом, където ще посрещне и Нова година.

 Дървената вила е невероятна панорама към язовир, чието име водещата не назова. Тя обаче бе безапелационна, че двамата с нейният мъж Стефан от години мечтаели за сходен дворец в гората. първо купили имота, а след това построили и постройката с големи френски прозорци. Архитект е самата Гала, която се доверила единствено на български компании, написа Hotnews.bg.

Телевизионерката към този момент сподели дома и в обществените мрежи. За Бъдни вечер тя предложения щерка си Мари-Константин с нейния другар, племенницата и Деляна Маркова-Джуджи. Къщата разполага с две спални, кухня и дневна в едно с камина и огромен двор с тераса, на която има барбекю.
 
Тв водещата и Стефан са новодомци от няколко месеца, а строителството не спряло даже в най-големия мраз предходната зима. При превозването на големите прозорци обаче станал гаф и те се изпочупили. Гала е безапелационна, че скоро няма да намерения за друго място, където да чества и прекарва свободното си време.

" Любимoто ми място е масажният стол в спалнята. В другата спалня пък има лежанка, която също прави разтривки и смарт легло ", описа Гала. Не е ясно дали Гала живее непрекъснато в къщата си, като е оставила жилището си в столичния квартал " Борово " празен, или ще употребява вилата си единствено през топлата част от годината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР