Парис Хилтън разпуска на българската яхта Alteya в Егейско море.

...
Парис Хилтън разпуска на българската яхта Alteya в Егейско море.
Коментари Харесай

Парис Хилтън разпуска на българска яхта, готви й шеф от Добрич

Парис Хилтън разпуска на българската яхта Alteya в Егейско море. Това е най-луксозният моторен катамаран плаващ в гръцки води и е благосъстоятелност на строителния бизнесмен Цветослав Русков, оповестява plavai.bg.

Наследничката на една от най-големите хотелски вериги в света сподели в сторитата си в обществените мрежи, че е впечатлена от лукса и гостоприемството на екипажа.

Моторна яхта Alteya e част от флотилията на plavai.bg и поддържа висок стандарт на услугите.

Луксозният катамаран Alteya Sunreef 70 е дълъг 21 метра, има 4 каюти за 8 посетители и се обслужва от 5 души екипаж. Разполага с огромна тераса на носа със свободностоящи мебели. Цената за наем във висок сезон стига до 75 000 евро на седмица.

Кой готви на Парис Хилтън? Товя е роденият в Добрич началник Михаил Велков, на 25 години. Българинът е приключил Института по хотелиерство и мениджмънт в Люцерн, Швейцария – компетентност „ кулинарни изкуства “ и е работил в заведения за хранене със звезди Мишлен.

В началото на 2023 година 41-годишната световна звезда и богата наследница разгласи, че е станала майка. Така и не е ясно дали детето е износено от нея, или от сурогатна майка, защото никой не е виждал Парис бременна.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР