Парис Хилтън призна за преживяване от ученическите ѝ години, което

...
Парис Хилтън призна за преживяване от ученическите ѝ години, което
Коментари Харесай

Парис Хилтън призна за сексуално насилие от ученическите си години

Парис Хилтън призна за прекарване от ученическите ѝ години, което ѝ е нанесло дълбока прочувствена контузия.

41-годишната наследничка на хотелската верига разкри, че по времето, когато е била в пансион, е била насилена полово дружно с нейни съученички. Признанието ѝ идва на фона на битката ѝ за законопроект за правата на децата, настанени в пансиони.

По думите на известната певица, актриса, манекенка и бизнесдама, тя има неприятни мемоари от учебно заведение Provo Canyon в Юта. Когато била на 16-годишна възраст, учителите я извикали за прегледи на шийката на матката, поради което претърпяла същински смут, споделя тя пред New York Times. 
                             

Сцената се разиграла към 3 или 4 сутринта. В помещението, в което девойките били отведени, нямало лекари, а няколко членове на личния състав, които предиздвикали нея и връстничките ѝ да легнат, с цел да ги „ прегледат “, като натикан пръстите си в тях, твърди Парис.

„ И не знам какво правеха, само че несъмнено това не беше лекарско. И беше в действителност ужасно “, споделя още Парис, акцентирайки, че години наред е блокирала този тормоз в съзнанието си.

Днес, от позицията на възрастен, тя е безапелационна, че това не е бил обзор, а полово принуждение. Споделяйки за прекарването си, тя не желае да провокира състрадание, а да притегли вниманието на обществеността и да по този начин да защищити доста девойки, които може да се озоват на нейното място. 
                             

В гореспоменатото учебно заведение пансион Парис Хилтън бива изпратена две години преди навършването си на 18 години. Буйният ѝ и непослушен темперамент по това време принудил майка ѝ и татко ѝ да вземат решение да дадат урок на опърничавата си щерка. Тя обаче издържала във въпросния пансион едвам 11 месеца.

В прочувствена изповед в Twitter звездната русокоска твърди, че не можела да се измъкне от учителите си в онази нощ „ Плаках, до момента в който ме държаха и споделиха: „ Не! “. Те просто споделиха: „ Млъкни. Бъди тиха “. Важно е да опиша за тези мъчителни моменти, с цел да мога да се изцелявам и да оказа помощ да се постави завършек на това принуждение “.

По това време Хилтън не знаела какво да направи след случилото се. Тя плачела съвсем всеки ден и имала пристъпи на суматоха. За нейно благополучие, през 1999 година се върнала още веднъж при фамилията си в Ню Йорк. Но била друга. „ Бях толкоз щастлива и признателна, че се махам от това кошмарно място, даже не желаех да повдигам тематиката още веднъж. Беше просто нещо, от което се срамих и не желаех да приказвам за това “, показва Парис в документалния филм от 2020 година This is Paris.

В лентата тя споделя за проблематичното си тийнейджърство и половото принуждение в интерната. Тогава звездата упрекна членовете на личния състав за жестоките санкции за учениците, като слагане в изолатор, предоставяне на медикаменти принудително и малтретиране по разнообразни способи.

Звездата работи интензивно с разнообразни неправителствени организации от месеци, с цел да издейства промени в законодателството, с които да има по-голям държавен контрол над интернати и центрове за лекуване на младежи в Юта.

През май Хилтън посети Вашингтон, където се срещна с депутати, с цел да беседват за Закона за федералната отговорност за общинските грижи. Тогава тя настоя пред тях за Закон за правата на младежите в интернатите. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР