Парис Хилтън е горда майка на две очарователни деца -

...
Парис Хилтън е горда майка на две очарователни деца -
Коментари Харесай

По какво Парис Хилтън не иска децата ѝ да приличат на нея

Парис Хилтън е горда майка на две очарователни деца - момченце на име Финикс, което е към този момент на година и два месеца, и момиченце, което кръсти Лондон - на четири месеца. И по всичко проличава, че със брачна половинка си Картър Реум са по-щастливи от всеки път.
 Разкритията на Парис Хилтън в Paris in Love, че не е сменяла памперсите на сина си
Защо цялостен месец Парис Хилтън не е сменяла памперсите на сина си

Понякога да си майка не е толкоз елементарно

В Instagram профила си 43-годишната Хилтън не се тормози да споделя фамилни фотоси, като по-рано този месец ни разреши да надникнем и към моменти от празненството за рождения ѝ ден.

От поста излиза наяве, че специфичния си ден тя е отпразнувала с половинката и двете си деца, като на няколко от фрагментите театралничи със сина си Финикс.

" Няма нищо по-хубаво от това да празнуваш с тези, които обичаш ", е написала в описанието към обявата си щастливата майка.

Няма подозрение, че  е изцяло отдадена на родителството. Дори на конферентно събитие в Лос Анджелис, на което е участвала, тя е говорила искрено от опита си като майка, написа People.

В речта си тя споделя, че желае двете ѝ деца да порастват в един по-добър свят. " Просто желая децата ми да се усещат обичани и видяни и да желаят да бъдат идващото потомство от хора, които носят позитивизъм на света и да имат огромни сърца с доста обич. Това е в действителност значимо за мен ", споделя.

Тя добавя също, че желае децата ѝ да живеят в свят отвън обществените мрежи и непрекъснатото внимание върху телефоните.
 Защо Илон Мъск атакува Парис Хилтън поради рекламите в X
Защо Илон Мъск атакува и Парис Хилтън

Мъск продължава да е правилен на себе си

" Смятам, че това в действителност лишава доста от децата. Децата към този момент не излизат на открито и не играят толкоз доста, тъй като са толкоз заети с телефоните си. Затова се надявам децата ми да не са толкоз пристрастени към обществените мрежи, колкото съм аз ", добавя Парис Хилтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР