Парижкият музей Palais de Tokyo определи пети май за ден,

...
Парижкият музей Palais de Tokyo определи пети май за ден,
Коментари Харесай

Гола разходка в музея

Парижкият музей Palais de Tokyo дефинира пети май за ден, в който искащите могат да го прегледат без да носят облекла. В последните години във френската столица се следи все по-силното въздействие на нудистката вълна . Миналата година да вземем за пример бе открита зона в един от градските паркове, в която можем да се печем без облекла.

Публикация, споделена от GerrardPark (@gerrard_park) на Май 7, 2018 в 10:38 PDT

А като част от тази наклонност музеят предложи на искащите едно прекарване, което едва ли до момента aс изпитвали. Гол човек в зала с картини би всял ужас във всяка друга обстановка, само че не и на специфичното събитие в Palais de Tokyo. Така голотата не е единствено върху платната на художниците, а и измежду тях.

Публикация, споделена от 24faubourg75 (@24faubourg75) на Май 7, 2018 в 4:40 PDT

За да се избегнат сконфузни обстановки, голата обиколка на музея се е състояла преди часа, в който отваря порти за гости, разяснява CNN. Нудистите оставят облеклата си в специфичен дрешник, след което гид ги развежда измежду творбите на изкуството.

Публикация, споделена от ZEIT (@zeit) на Май 8, 2018 в 12:00 PDT

А посетителите на ексцентричното събитие са безапелационни, ч е неналичието на облекла им е помогнала да видят и усетят изкуството по нов метод . Очаква се да бъдат проведени още сходни събития, които да наложат Париж като град, гостолюбив към нудистите.

 Гола вечеря
Гола вечеря

В Париж към този момент може да хапнете в ресторант без облекла
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР