Парижките власти затягат ограниченията в града и предградията, за да

...
Парижките власти затягат ограниченията в града и предградията, за да
Коментари Харесай

Затягат ограниченията в Париж

Парижките управляващи стягат рестриктивните мерки в града и предградията, с цел да спрат разпространяването на. Това заяви кметът на френската столица в ефира на телевизионния канал BFM.
" Ограниченията ще обиден редица места, които продават алкохол и храна за у дома и са покрай огромна навалица от хора ", сподели тя. Кметът разясни, че работата на тези ще завършва в 22:00 локално време. Тя означи, че през идващите няколко часа префектурата на полицията ще разгласява съответния документ.
 Доц. Ангел Кунчев: Време е за нови ограничения, удължаваме актуалните, може и за по-дълъг интервал Доц. Ангел Кунчев: Време е за нови ограничения, удължаваме актуалните, може и за по-дълъг интервал
Положението в Европа сега е най-тежко в целия свят. Континентът е пурпурен, единствено 5 страни са в оранжево: Норвегия, Финландия, Л...
Според указа на президента на Франция, от 30 октомври, най-малко до 1 декември, страната вкарва още веднъж карантинния режим заради увеличение на случаите на коронавирусна зараза. Кафенета, заведения за хранене, питейни заведения, спортни зали и клубове са затворени, а магазините без артикули от първа нужда няма да работят.
Повече от 1,5 милиона случая на коронавирусна зараза са открити във от началото на пандемията, съгласно последните данни на здравните управляващи. Броят на смъртните случаи от ковид от март е над 38 600.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР