Парижките нудисти най-после ще се уредят с място, където да

...
Парижките нудисти най-после ще се уредят с място, където да
Коментари Харесай

Париж открива първия си нудистки парк

Парижките нудисти най-сетне ще се уредят с място, където да разпускат на мира. На тяхно разположение в този момент е специфична уединена зона в парка „ Венсенски лес “, намиращ се в източната част на града.

„ Откриването на парк за нудисти-натуралисти е един образец за това по какъв брой разнообразни способи можем да използваме парижкото публично пространство “, сподели Пенелопе Комити, зам.-кмет на градските паркове.

Нудисткият парк ще бъде отворен в интервала сред 31 август и 15 октомври, от 8:00 до 17:30 всеки ден.



Длъжностните лица дават обещание, че воайорството и ексхибиционизмът няма да бъдат толерирани под никаква форма.

„ Щастлив съм, че нудистите имат място, където да се провиснал и да се насладят на голотата си. Сигурен съм, че хиляди хора в региона ще желаят да се възползват от уединената зона “, сподели Жулиен Клод-Пенегри от Парижката асоциация на натуралистите. „ Отварянето на парка единствено по себе си приказва за широкомащабността на града, както и за изменящите се настройки на хората към голотата и други табуирани тематики “, сподели още той, добавяйки, че е практикуващ нудист от близо 20 години.

От известно време жителите на френската столица имат на свое разположение и публичен басейн, в който могат да плуват голи свободно три пъти в седмицата. В цялата страна има към 460 области, предопределени за нудисти, в това число 155 къмпинга и 73 плажа.

Според асоциацията France Naturism повече от 2,6 милиона души във Франция са нудисти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР