Парижка котка, избягала от пътуващия си собственик, е предизвикала вчера

...
Парижка котка, избягала от пътуващия си собственик, е предизвикала вчера
Коментари Харесай

Избягала котка на парижка гара доведе до прекъсване на електричеството и закъснение на влак

Парижка котка, избягала от пътуващия си притежател, е провокирала през вчерашния ден едночасово забавяне на високоскоростния трен от парижката " Гар дьо Лион " за Ница, заяви ДПА.

Инцидентът е станал в подобаващия миг за котката, защото единствено преди няколко дни френски съд наложи солидна санкция на жп оператора Ес Ен Се ЕФ (SNCF), откакто един от влаковете му не е съумял да спре, когато котка претичала през релсите.

Преди това пък бе " изтезанието " на котката Неко през януари, когато тя избягала от потеглящия трен, съгласно 15-годишния й притежател. Влакът не спрял макар предизвестията на момчето и майка му, че животното е под влака.

Във вторник съдът постанови, че Ес Ен Се Еф, като отговорна за проявена немарливост, ще би трябвало да заплати отплата от 1000 евро (1090 долара) на всеки от двамата притежатели на починалите котки.

Този път жп компанията е спряла електричеството на гарата за един час, с цел да измъкне котката отдолу под ходовата част на високоскоростния трен, оповестява вестник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР