Париж се надяваме да бъде един отличен, перфектен домакин, и

...
Париж се надяваме да бъде един отличен, перфектен домакин, и
Коментари Харесай

Лечева: Надяваме се Париж да бъде един отличен, перфектен домакин

Париж се надяваме да бъде един отличен, съвършен хазаин, и да даде опция най-хубавите достижения от целия свят да бъдат сложени точно на Летните Олимпийски игри в Париж. Това сподели служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева пред Българска национална телевизия преди началото на “Щафетната обиколка на света ”, която започва през днешния ден в парка на НДК в столицата. Повод за нея са оставащите 500 дни до началото на Летните олимпийски игри.

Събитието е проведено от Посолството на Франция у нас, взаимно със Столична община и Министерството на младежта и спорта.

“Днес, дружно, тук демонстрираме, че спортът и олимпизмът са благоприятни условия за обединяване, опция още веднъж да препотвърдим задачата на Олимпийските игри, а точно - приемливост, взаимност, другарство и най-много “fair play ”. Нека да предаваме тази задача сред поколенията, с цел да може те да бъдат възпитавани в дух на съгласие и единство, с цел да може в действителност спортът да бъде част от всекидневието на всяко българско дете ”, съобщи още Лечева.

“Нека да кажем, че и тази предолимпийска година минава под знака на " 100 години Български олимпийски комитет ", което е мотив за доста горделивост и отговорност ”, сподели още Лечева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР