Париж и Барселона са страхотни места за посещение. Единственият проблем?

...
Париж и Барселона са страхотни места за посещение. Единственият проблем?
Коментари Харесай

Това са 10-те най-слабо посещавани страни в света - вижте колко са красиви

Париж и Барселона са страхотни места за посещаване. Единственият проблем? Всеки различен мисли по този начин, написа Profit.bg. Вместо това, за какво да не видите не по-малко впечатляващи забележителности в някоя от най-слабо посещаваните страни в света?

Вижте седемте страни, които имат минимум туристи, съгласно Световната организация за туризъм -  от полинезийски парадайс до прикрит европейски драгоценен камък.

Лихтенщайн (69 000 посетители)



Сгушен сред Швейцария и Австрия, Лихтенщайн е шестата най-малка страна в света. Но не се заблуждавайте от размерите й - с приказните си крепости, планински пейзажи и очарователна кралска история, това извънредно място има какво да предложи.

Тук няма летище, тъй че посетителите би трябвало да пътуват до близкия Цюрих.

Тувалу (2 000 посетители)



Ако харесвате изолацията, живописните и отдалечени плажове, това е за вас. Всичко това ще намерите на тази верига от девет красиви острови, ситуирани на към половината път сред Хавай и Австралия.

С топлото време, пенливи тюркоазени води и златисти пясъци, е мъчно да се повярва, че този островен парадайс е имал едвам 2000 гости предходната година.

Белиз (386 000 посетители)



Руините на маите, замайващ бариерен риф и буйни тропически гори са единствено част от аргументите да идете до минимум посещаваната страна в Централна Америка.

По-специално за търсещите адреналина тук има всичко – джунгла, гмуркания, конна езда през буйни хълмове и канута по реките.

Сан Марино (60 000)



Забравете за туристическите тълпи в Тоскана и се отправете към тази дребна страна (с население от към 30 000 души) в северната част на Италия. Тук ще се насладите на не по-малко красиви гледки, вкусна храна и вино (о, и на безмитно пазаруване).

Сиера Леоне (74 400 посетители)



Тази западно-африканска страна стана известна по време на рецесията с Ебола през 2014 година, само че от март 2016 година се смята за безвредна.

Пътуванията до тук освен ще оказват помощ за  възстановяване на страната, само че и ще дадат опция за изследване на плажовете с палмови дървета и страхотната кухня (пикантни ястия, пържени ядки и доста риби), както и другарски настроени локални поданици.

Молдова



Енофилите, отбележете си - Република Молдова има богата винена традиция, датираща от 3000 година прочие Хр. Всъщност винарната Milestii Mici има международния връх на Гинес за най-голямата винарска сбирка.

Но тази дребна нация има освен грозде (макар и да не би трябвало да пропускате да опитате Шардоне). Сгушена сред Украйна и Румъния, страната е известна и със своите манастири и хълмове - идеално място за колоездене и завършения.

Бутан (155 000 посетители)



Тази дребна страна в Хималаите мери благосъстоянието си (т.е. БВП) в благополучие. Тя също по този начин се гордее с красиви будистки манастири, зашеметяващи планински върхове и цветни фестивали.

Пътуването до тук не е на ниска цена, най-малкото че всички гости са задължени да заплащат дневна цена за посещаване от 200 $ (или повече, според от сезона). Това включва настаняване, храна, екскурзовод и вътрешен превоз.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР