ПАРИЖ (AP) — Притесненията относно качеството на водата в река

...
ПАРИЖ (AP) — Притесненията относно качеството на водата в река
Коментари Харесай

Триатлон отменя олимпийски тренировки по плуване за втори ден заради лошо качество на водата в Сена

ПАРИЖ (AP) — Притесненията по отношение на качеството на водата в река Сена накараха длъжностните лица да анулират плувната част от тренировката по олимпийски триатлон за втори следващ ден в понеделник.

Организаторите, наблюдаващи събитието на Игрите в Париж, са оптимисти, че триатлонистите ще могат да плуват в известния воден път на града, когато надпреварата стартира във вторник.

Ръководният орган на спорта, Световният триатлон, неговият медицински екип и градските управляващи залагат на слънчево време и по-високи температури, с цел да понижат равнищата на E. coli и други бактерии под нужните граници, с цел да провеждат плувната част от съревнование, което също включва колоездене и тичане.

Световният триатлон взе решение да анулира тренировката по плуване рано в понеделник след среща по отношение на качеството на водата в Сена, което е тясно обвързвано с времето. Дъждът потопи церемонията по откриването в петък, а дъждовете продължиха и в събота, което наложи някои тенис мачове и съревнование...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР