ПАРИЖ (АП) — Първата дама Джил Байдън похвали зрелищната“ церемония

...
ПАРИЖ (АП) — Първата дама Джил Байдън похвали зрелищната“ церемония
Коментари Харесай

Ето как Джил Байдън смята, че САЩ могат да се мерят с френския пица на Олимпиадата в Лос Анджелис

ПАРИЖ (АП) — Първата дама Джил Байдън похвали „ зрелищната “ гала по откриването на Олимпиадата в Париж и погледна напред в събота по какъв начин Съединени американски щати могат да създадат същото заслепи публиката, когато игрите се проведат в Лос Анджелис след четири години. Една дума: Холивуд.

Водещ президентската делегация на Съединени американски щати на Олимпиадата, Байдън направи фотоси на церемонията по поречието на река Сена в петък вечерта, откакто се срещна с френския президент Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит.

Шоуто комбинира комплицирани осъществявания от хора като Селин Дион, Лейди Гага и френско-малийската поп звезда Ая Накамура с френски привкус. Забележителностите на Париж се трансфораха в украшения за фантастични песни, танци и изненади като балон с парещ въздух, носещ огнен пръстен в дъждовното парижко небе покрай Айфеловата кула.

Пизът на шоуто беше удивителен макар проливния дъжд, който намокри спортисти, дефилиращи на лодки по Сена, и тълпите, събрани по крайбрежията на реката и мостовете, с цел да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР