Парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи

...
Парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи
Коментари Харесай

Месец в неизвестност: Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева награда за откриването ѝ

Парична премия от 50 000 лв. за индивида, който уточни мястото, където се намира Ивана, помогне за намирането ѝ, или я докара жива и здрава. От момента на изгубването ѝ нямаме никаква информация за нея. Знаем единствено това, че последно е била в учебно заведение и е изчезнала оттова. Нищо повече. После е засечена на камерите, в 18:00 ч.”, съобщи бащата на Ивана Георги Георгиев и добави, че нямат информация момичето да е някъде при техни близки или познати.

„ Решихме да обявим паричната премия, тъй като повече от месец детето е в неопределеност. Издирването продължава оперативно, по този начин ни обясниха. Полицията работи по всички версии, в това число похищение или че тя се укрива. Подозираме, че може и да е отвлечена, по тази причина и разгласяваме премията от 50 000 лв. за този, който я докара при на жива и здрава, или уточни точното място, на което се намира детето”, уточни майката Мария Георгиева.

Тя изясни, че в обществените мрежи към този момент няма никакво развиване и като цяло на никое място няма и диря от нея.

" Надяваме се единствено да е жива и здрава. Това е единствената ни вяра, която ни крепи към този миг ", сподели майката и направи още един път нейно изложение - късо подстригана, контактна, не се опасява от хора.

Мария насочи апел към хората: " Нека, който знае къде се намира, се обади, или да я докара жива и здрава. Затова разгласяваме и парична премия. Нека, в случай че някой знае къде е, да я докара " и апел към Ивана, в случай че ги гледа някъде: " Знай, че те обичаме и желаеме единствено да се върнеш час по-скоро. На ръба на силите си сме ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР