Парична награда от 300 000 евро обявиха гръцките власти за

...
Парична награда от 300 000 евро обявиха гръцките власти за
Коментари Харесай

Обявиха парична награда 300 000 евро за убийците на 20-годишна гъркиня

Парична премия от 300 000 евро оповестиха гръцките управляващи за всеки, който даде данни и информация на способен орган, по отношение на причинителите на обир и брутално ликвидиране на 20-годишна жена, осъществено във вторник, 11 май, в дома й в квартал Глика Нера, Атика.

На лицата, които ще дават информация и данни, ще бъде обезпечена анонимност.

Говорителят на гръцката полиция Теодорос Хронопулос в изказване акцентира, че „ такова безчовечие е необичайност за нашата страна “. В същото време той добави, че специфичен екип от чиновници на Дирекцията за сигурност в Атика е подхванал следствия, с цел да открие причинителите на бруталното ликвидиране, за които се допуска, че са чужденци.

Съпругът на убитата млада жена, който е водач по специалност, е съумял да уведоми управляващите, които реагираха неотложно. От първия миг на членовете на фамилията е предоставена психическа поддръжка и здравна помощ.

Според показанията на брачна половинка крадците стигнали до варваска свирепост да насочат револвер в 11-месечната им дъщеричка.

Крадците проникнали в къщата през отворен прозорец, завързали мъжа, след което изтезавали брачната половинка, с цел да каже къде е сейфа и парите на фамилията. 20-годишната жена е родена в Гърция, само че има и английски паспорт. Крадците умъртвили и кучето на фамилията, след което го провесили на терасата на дома.

Жестокото ликвидиране шокира Гърция, а тематиката е водеща във всички английски медии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР